Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
ABW - Beresterk in bestratingswerk!

Onze specialiteiten? Aanleg van wegen, opritten, terrassen en parkings. Steeds met keuze uit talloze stijlen en materialen. Ontdek de beste prijs-kwaliteitverhouding voor bestratingen in Antwerpen!
Droomt u van een gloednieuw terras of een oprit in natuursteen of klinkers?

Dan is de keuze eindeloos: van boerenkasseien tot graniet of rustieke kleiklinkers.
A.B.W. werkt zowel voor particulieren, bedrijven als overheden.

Onze specialisten kunnen elke opdracht aan: van het leggen van kasseien en terrassen in natuursteen of kleiklinkers tot de aanleg van voetpaden en supermarktparkings.

Bestratingen

A.B.W. Bestratingen heeft tientallen jaren ervaring met wegenwerken en algemene aanbestedingen. Voor steden en gemeenten, maar ook voor KMO’s. Vraag een gratis offerte voor uw project!

Terras & oprit

Droomt u van een gloednieuw terras of een oprit in natuursteen of klinkers? Dan is de keuze eindeloos: van boerenkasseien tot graniet of rustieke kleiklinkers.

Onderhoud

Wij maken korte metten met onkruid en mos. Na een grondige hogedrukreiniging en een herinvoeging is uw terras, oprit of parking klaar voor een nieuw decennium!
Specialiteiten

A.B.W.: uw expert voor opritten, terrassen en bestratingen in Antwerpen

ABW Bestratingen is sinds jaar en dag gespecialiseerd in bestratingen, het leggen van kasseien, wegenbouw, algemene aanbestedingen en de aanleg van opritten, terrassen en tuinpaden.

Onze firma heeft decennia ervaring in de bouwsector. Ons team van geschoolde werknemers maakt van elk project een pareltje!

A.B.W. werkt zowel voor particulieren, bedrijven als overheden. Onze specialisten kunnen elke opdracht aan: van het leggen van kasseien en terrassen in natuursteen of kleiklinkers tot de aanleg van voetpaden en supermarktparkings.


De specialiteiten van A.B.W. Bestratingen?

• Wegenbouw en bestratingen in Antwerpen
• Kasseien leggen
• Natuursteen leggen (blauwe steen, Chinese, Vietnamese of Belgische arduin, ... )
• Bestaande kasseien laten zagen of opnieuw leggen
• Invoegen van kasseien
• Aanleg van mozaïekkasseien
• Platines en sierbestrating

Meer weten over bestratingen in Antwerpen? Mail of bel ons op voor meer informatie en een gratis offerte. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend prijsbestek!

Bestratingen in Antwerpen: zowel voor nieuwbouw als renovatie

Particulieren kunnen bij A.B.W. terecht voor alle soorten bestratingen in Antwerpen. Wij nemen uw volledige project in handen: van het uitbreken van uw oude terras of oprit tot de eindafwerking. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als renovaties!

Onze grootste troef? Wij hebben voor elke klus een gespecialiseerde vakman in huis. En we kunnen de koe steeds snel bij de horens vatten: we hebben voldoende werknemers en ploegen in huis om de werken snel te starten én op te leveren.

De afgelopen decennia bouwden we heel wat uitstekende referenties op voor bestratingen in Antwerpen. Uw garantie? Knowhow, topkwaliteit en duidelijke afspraken. Nooit wordt er bespaard op materialen of werkuren!

Bij bestratingen, oprit- en terrasaanleg of kasseien leggen is de afwerking levensbelangrijk én prioritair. Schakelt u A.B.W. BVBA in voor de aanleg van uw oprit of terras? Of om kasseien te leggen? Dan kunt u rekenen op een onberispelijk eindresultaat. Bovendien laten we de werf elke dag proper achter.

Vraag snel een gratis offerte voor uw nieuwbouw- of renovatieproject!
© 2013-2017 A.B.W. bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A.B.W. bvba
Industrieweg 18
2340 Beerse
Tel.: +32 14689600
Fax: +32 14689608
Contacteer ons